Kerstbomen

Kerst is vaak ook de drukste tijd van het jaar. Soms zo druk dat de kerstboom er bij inschiet. En dat is jammer. Het is ook niet nodig. Insta-green levert prachtige kunstkerstbomen aan bedrijven, horeca en particulieren. Het gaat om bijzonder hoogwaardige kant en klare kerstbomen die garant staan voor een heerlijke, ouderwetse kerstsfeer. Onze kunstbomen zijn van een superieure kwaliteit, niet van echt te onderscheiden, zeer buigzaam, brandvertragend en volledig versierd.

Kunst kerstbomen

De kerstbomen in onze collectie importeren wij zelf. Op die manier kunnen we de hoogste kwaliteit bomen leveren tegen een bijzonder scherpe prijs. Hoogste kwaliteit houdt voor ons ook in dat de kant en klare kerstbomen bestaan uit speciaal ontwikkelde brandvertragende materialen. Onze bomen zijn superveilig zonder dat het ten koste gaat van de levensechte uitstraling, de schoonheid of de gezelligheid.

De kerstservice van Insta-green voeren we uit met eigen mensen en eigen vervoer. Alle collega’s zijn goed getraind en in het bezit van een VCA-diploma, wat betekent dat alle werkzaamheden veilig, professioneel en met zorg voor mens en milieu worden uitgevoerd. Het team controleert alle kerstbomen voordat ze de deur uitgaan en zorgt voor een professionele levering. Elk teamlid heeft ruime ervaring in het opbouwen en installeren van kerstbomen. Zo is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!