Home » Kunstbomen » Kunst olijfbomen

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Een kunstolijfboom op kantoor

Met een kunstolijfboom breng je een ontspannen sfeer en mediterrane uitstraling op je kantoor. De aanschaf van een kunstboom heeft vele voordelen, aangezien je met weinig onderhoud en verzorging een groene uitstraling in je werkomgeving weet te brengen. Ontdek daarom de groenoplossingen van ons bedrijf en bekijk onze kunstbomen om jouw kantoor op te fleuren!

Kunst olijfbomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Een kunstolijfboom op jouw kantoor voor een mediterrane sfeer

De kunstolijfbomen van Insta-Green, gevestigd in Dordrecht, zijn levensecht. Dit komt omdat wij gebruikmaken van echte olijfstammen uit Spanje. De grillige en karakteristieke uitstraling blijft hierdoor behouden. Het monteren van de zijden takken wordt vakkundig met de hand gedaan. Daarnaast profiteer je bij Insta-Green van de vele voordelen van kunstbomen. Zo hoef je geen rekening te houden met het binnenklimaat, zonlicht en temperatuur in de werkomgeving en heb je geen omkijken naar de verzorging van de plant. De kunstolijfboom is daarom de ideale boom voor een mediterrane sfeer op jouw kantoor. Uiteraard hebben wij ook bijpassende potten om jouw boom helemaal op te laten vallen.

Vraag een offerte aan voor een groene oplossing op jouw kantoor

Wil je ook een kunstolijfboom voor op jouw kantoor bestellen? Of heb je interesse in een andere boom, bijvoorbeeld een van onze kunstbonsaibomen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak. We denken graag met je mee over meer groen in jouw werkruimte. Als je vragen hebt of meer informatie wil, dan neem je vandaag nog contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 139 63 501 of je stuurt een e-mail naar emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media