Een plantenwand kopen

Jouw kantoor opfleuren, doe je gemakkelijk door een plantenwand te kopen bij Insta-Green. Deze prachtige wanden zorgen voor een gemoedelijke en vrolijke sfeer op de werkvloer. Door een plantenwand voor jouw kantoor te kopen profiteer je van een schonere lucht, betere akoestiek en natuurlijk een leuk aanzicht tijdens het werken. Ons brede assortiment biedt voor ieder soort bedrijf dé perfecte wanddecoratie en andere soorten planten.

Plantenwanden

Een plantenwand voor jouw kantoor kun je eenvoudig bij ons kopen

Wil je een echte eyecatcher aan de muur? Dan heeft Insta-Green de perfecte oplossing voor jou! Een beplante wand is eigenlijk een verticale plantenbak voor aan de muur,. ook wel verticale tuin genoemd. Wij maken plantenwanden met levende planten en kunstplanten. Deze bijzondere manier van beplanting maakt jouw omgeving tot een sfeervolle ruimte. Tevens zorgt de wand met planten voor geluidsabsorptie en verbeterde de akoestiek in de ruimte. Bekijk ons brede aanbod en beslis welke wand met planten jij wilt kopen voor op jouw kantoor. Het maakt gegarandeerd een overweldigende groene indruk op jou en je bezoek!

Voordelen van een planten- of moswand

Naast dat je bij ons terecht kunt voor het kopen van een wand met levende of kunstplanten voor jouw kantoor, hebben wij ook smaakvolle moswanden in de aanbieding. Beide wanddecoraties zijn erg makkelijk te onderhouden en een moswand is zelfs stof afwerend en brandveilig. Ga met een van onze enthousiaste medewerkers in gesprek en informeer naar de mogelijkheden voor jouw kantoor. Voor je het weet heb jij al een onderhoudsvriendelijke, duurzame en voornamelijk prachtige moswand op jouw kantoor hangen!

Neem contact met ons op

Heb jij interesse in het kopen van een wand met kunst- of levende planten voor op jouw kantoor? Neem dan snel contact met ons op en laat een offerte op maat maken. Je bereikt ons telefonisch door te bellen naar +31 (0)6 139 63 501. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag                        van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 19508632

© Insta-Green

Volg ons op social media