Home » Kunstbomen » Kunst bloesembomen

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Een kunstbloesemboom op kantoor

Bestel een kunstbloesemboom voor op kantoor bij Insta-Green voor een sfeervolle en ontspannen toevoeging aan jouw omgeving. Je bestelt bij ons bomen van hoge kwaliteit en profiteert daarbij van het gemak en de voordelen van kunstbomen. Zo heb je geen werk aan de verzorging van de kunstbloesemboom op je kantoor en beleef je jarenlang plezier van deze prachtige plant. Ontdek het gemak en de groene oplossingen van ons bedrijf en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kunstbomen als eenvoudige, groene toevoegingen aan jouw werkplek.

Kunst bloesembomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Een kunstbloesemboom als échte eyecatcher op kantoor

Een kunstbloesemboom voor op kantoor van Insta-Green, gevestigd in Dordrecht, is een echte blikvanger. De kunstbomen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit echte stammen en zijden bloesemtakken. De takken worden bij ons op een natuurlijke manier bevestigd. Hierdoor zijn onze kunstbloesembomen niet te onderscheiden van echte bomen. Je kiest uit verschillende kleuren bloesems en bijpassende potten. Naast onze kunstbloesembomen bestel je bij ons ook kunstpalmbomen of kunstbonsaibomen, afhankelijk van welke sfeer je in jouw kantoor wil brengen.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Heb je interesse in een kunstbloesemboom voor op jouw kantoor? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor vragen of advies contact met ons op. We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 139 63 501 of per e-mail via emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media