Kunst bloesembomen

Een kunst bloesemboom voor thuis of op kantoor bij Insta-Green zorgt voor een sfeervolle en ontspannen toevoeging aan jouw omgeving. Onze bomen zijn van hoge kwaliteit en je profiteert daarbij van het gemak en de voordelen van kunstbomen. Zo heb je geen werk aan de verzorging van de kunst bloesemboom en beleef je jarenlang plezier van deze prachtige boom. Ontdek het gemak en de groene oplossingen van ons bedrijf en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kunstbomen als eenvoudige, groene toevoeging aan jouw werkplek of voor in huis.

Met de hand gemaakt

Onze bloesembomen worden met de hand gemaakt en geheel naar wens. Eerst kijken wij met elkaar naar de plek waar de bloesemboom komt te staan. Aan de hand van deze informatie gaan wij op zoek naar de geschikte stam en kan je bij ons in de winkel de keuze maken uit een ruim assortiment aan kleuren en maten van bloesemtakken. Uiteraard adviseren wij ook direct naar een geschikte pot waar de bloesemboom in komt te staan. Vervolgens gaan wij de bloesemtakken met de hand verwerken in de stam tot een handgemaakte bloesemboom. Uiteraard plaatsen wij de bloesemboom op locatie.

Een kunst bloesemboom

Bestel een kunst bloesemboom voor op kantoor bij Insta-Green voor een sfeervolle en ontspannen toevoeging aan jouw omgeving. Je bestelt bij ons bomen van hoge kwaliteit en profiteert daarbij van het gemak en de voordelen van kunstbomen. Zo heb je geen werk aan de verzorging van de kunst bloesemboom op je kantoor en beleef je jarenlang plezier van deze prachtige plant. Ontdek het gemak en de groene oplossingen van ons bedrijf en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kunstbomen als eenvoudige, groene toevoegingen aan jouw werkplek.

 

 

 

 

 

 

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!