Onderhoud moswand

Het mos van Insta-green is onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat er geen speciaal onderhoud nodig is. Ideaal natuurlijk! Dankzij een speciale behandeling groeit het mos niet meer. Ook heeft het mos geen water nodig. Daarnaast hoeft het mos niet gesnoeid te worden. Het mos kan ook zonder daglicht wat zeer ideaal is voor donkere ruimtes.

Reparatie moswand

De moswanden zijn ook zeer aantrekkelijk voor andere mensen, wat resulteert in het feit dat sommige mensen weleens stiekem even voelen aan het mos. Dit is natuurlijk geen probleem. Het kan alleen wel zo zijn, dat hierdoor stukjes mos loslaten. Wij repareren het mos graag voor jou. Mocht dit het geval zijn, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het mos weer picobello in orde komt. Zodat je weer volledig kunt genieten van jouw mos creatie.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!