Over ons

Na het behalen van zijn diploma heeft Emiel Spong vele jaren in een bloemenwinkel gewerkt, waar hij uitgebreide kennis heeft opgedaan over bloemen en planten. Het was een prachtige periode die hij niet snel zal vergeten. Emiel is een jonge ondernemer uit Dordrecht en heeft Insta-Green opgericht eind 2015. Vanwege de groei van het bedrijf hebben Emiel en zijn vrouw besloten om er een familiebedrijf van te maken en tevens een grote winkel te openen in Voorhout.

Over Insta-green

Emiel reisde door de Benelux om deel te nemen aan prachtige projecten. Zijn verlangen was om een meer adviserende rol te vervullen en zich te richten op grootschalige projecten. Hij wist als vrij snel door zijn opgedane werkervaringen: “Ik wil een eigen zaak beginnen.

Sinds enkele jaren is Emiels vrouw, Esther, actief betrokken bij het bedrijf en samen zorgen ze, naast de zorg voor hun kinderen, ervoor dat elke klant tevreden naar huis gaat. “Onze missie is om in samenwerking met de klant een prachtige groenoplossing te verwezenlijken,” benadrukken ze.

De showrooms in Dordrecht en Voorhout bieden slechts een beknopte blik op de mogelijkheden van kunstgroen. Het assortiment is namelijk zeer uitgebreid en kan in feite op maat worden gemaakt voor iedereen.

Emiel en Esther hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hun klanten. Ze genieten van directe interactie en helpen graag mensen bij het nemen van de juiste beslissing.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!