Over Insta-Green

Emiel Spong is een jonge ondernemer uit Dordrecht , hij heeft Insta-Green opgericht eind 2015. Het ondernemerschap zit bij hem in het bloed. De moeder van Emiel heeft al jarenlang een succesvol gordijnenatelier op de Oudendijk. Emiel heeft alles op rolletjes lopen. Hij heeft een heel team van professionals om zich heen verzameld om succesvol zaken te doen in binnen- en buitenland.

Van klein naar groot denken
Na het behalen van zijn diploma heeft Emiel jarenlang gewerkt in een bloemenwinkel. Waarbij hij vele facetten over bloemen en planten heeft geleerd. Het was een mooie tijd die hij niet snel vergeet. Door de jaren heen wilde Emiel graag meer bereiken op het gebied van groenoplossingen.
Van medewerker in de bloemenwinkel maakte hij de overstap naar vertegenwoordiger in de groenoplossingen. Emiel reisde door de Benelux om te werken aan mooie projecten. Hij wilde graag meer een adviserende rol en bezig zijn met grote projecten. Persoonlijk contact met klanten vindt Emiel erg belangrijk. Hij houdt van direct contact met de klant en helpt mensen graag bij het maken van de juiste keuze. Door zijn opgedane werkervaringen wist hij al vrij snel: “Ik wil een eigen zaak beginnen, maar wil niet elke dag op klanten wachten”. Hij wil graag een afwisselende en uitdagend baan.

Inmiddels, heeft Emiel al veel ervaring opgedaan op het gebied van ondernemerschap en groenoplossingen voor binnen en buiten. Hij begon op de detailhandelsschool in Dordrecht te werken aan zijn beginnende en boeiende carrière.

Dichtbij huis
Inmiddels, was Emiel gelukkig getrouwd en had hij 2 prachtige kinderen gekregen. Hij vond het tijd worden om zijn droombaan te realiseren. Omdat hij graag dichtbij huis wilde werken is hij met zijn bedrijf gevestigd aan de Oudendijk in Dordrecht. Naast het gordijnenatelier van zijn moeder.

De showroom laat slechts in een notendop zien wat de mogelijkheden zijn met kunstgroen. Het is namelijk zo uitgebreid en in feite voor iedereen op maat te maken. De grootste afnemers zijn bedrijven of organisaties zowel in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Zij willen graag een bijzondere groenoplossing voor hun interieur. Particulieren komen ook steeds vaker naar Emiel voor een prachtige creatie. Het aanbod varieert van kunstplanten en kunstbomen tot prachtige moswanden, plantenwand en kurkwanden. Maar ook bloemstukken, combinaties en schitterende arrangementen. Ook voor prachtige potten en zuilen ben je bij Emiel op het juiste adres.

Binnen en buitenbeplanting
Tegenwoordig houdt Emiel het niet alleen bij binnen beplanting. Vandaag de dag richt hij zich ook op tuinaanleg samen met een bevriend hovenier. Inmiddels, heeft al vele tuinen, daken en terrassen mogen verzorgen in teamverband. Gecombineerd met levende- en kunstplanten. Aangezien planten niet overal willen groeien, zijn kunstplanten voor buiten een uitkomst. Op deze manier kun je toch je droom verwezenlijken.

Insta-Green

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Showroom open:
Vrijdag: 11.00 t/m 17.00
Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media