Over Insta-Green

Emiel Spong is een jonge ondernemer uit Dordrecht , hij heeft Insta-Green opgericht eind 2015. Emiel heeft alles op rolletjes lopen. Hij heeft een heel team van professionals om zich heen verzameld om succesvol zaken te doen in binnen- en buitenland.

Van klein naar groot denken

Na het behalen van zijn diploma heeft Emiel jarenlang gewerkt in een bloemenwinkel. Waarbij hij vele facetten over bloemen en planten heeft geleerd. Het was een mooie tijd die hij niet snel vergeet. Door de jaren heen wilde Emiel graag meer bereiken op het gebied van groenoplossingen.
Van medewerker in de bloemenwinkel maakte hij de overstap naar vertegenwoordiger in de groenoplossingen. Emiel reisde door de Benelux om te werken aan mooie projecten. Hij wilde graag meer een adviserende rol en bezig zijn met grote projecten. Persoonlijk contact met klanten vindt Emiel erg belangrijk. Hij houdt van direct contact met de klant en helpt mensen graag bij het maken van de juiste keuze. Door zijn opgedane werkervaringen wist hij al vrij snel: “Ik wil een eigen zaak beginnen, maar wil niet elke dag op klanten wachten”. Hij wil graag een afwisselende en uitdagend baan. Inmiddels, heeft Emiel al veel ervaring opgedaan op het gebied van ondernemerschap en groenoplossingen voor binnen en buiten.

Uiteindelijk werd het tijd om zijn droombaan te realiseren. Omdat hij graag dichtbij huis wilde werken is hij met zijn bedrijf gevestigd aan de Oudendijk in Dordrecht. Inmiddels helpt zijn partner Esther ook al weer enige tijd mee in het bedrijf en zorgen zij naast hun kinderen dat iedere klant tevreden naar huis gaat. “Het is onze missie om samen met de wens van de klant een mooie groenoplossing te realiseren”

De showroom laat slechts in een notendop zien wat de mogelijkheden zijn met kunstgroen. Het is namelijk zo uitgebreid en in feite voor iedereen op maat te maken. De grootste afnemers zijn bedrijven of organisaties zowel in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa weten Insta-Green te vinden. Zij willen graag een bijzondere groenoplossing voor hun interieur. Particulieren komen ook steeds vaker naar Emiel voor een prachtige creatie. Het aanbod varieert van zijdebloemen, kunstplanten, kunstbomen tot prachtige moswanden en plantenwanden.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media