Moslogo, Mosletters, Mosschilderij

Een logo is de uitstraling van je bedrijf. Hoe leuk is het dan om dit ook in groen te doen.

Bij Insta-Green maken wij uw logo of tekst van kwalitatief mos, een groene uitstraling, geen onderhoud en duurzaam. Een ideale oplossing om je bedrijf meer op te laten vallen. Daarnaast maken wij ook Mosschilderijen op maat, of het nu een groen paneel op de muur is of een compleet mozaïek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mos schilderijen

Uniek en bijzonder dat zijn de mos schilderijen van Insta-green! Levendig en kleurrijk. Creatief en spectaculair. Maak gebruik van verschillende soorten mos en kleuren. Kies voor mooie figuren en vormen. En laat jouw mos schilderij van de muur afspatten tot een waar en uniek kunstwerk. Niks is te gek, wij maken graag jouw mos droomschilderij waar.

Moslogo en mosletters

Een echt opvallend en duurzaam object! Dat zijn de moslogo’s en mosletters van Insta-green. Wil je graag een te gek moslogo voor je bedrijf? Of supergave mosletters aan je muur? Bij Insta-green regelen we het! Deze spraakmakende mos creatie maakt een onuitwisbare indruk. Het bekrachtigt ook jouw imago. Je hebt gegarandeerd een perfecte eyecatcher voor jouw interieur of kantoor.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!