Onderhoud kunstbomen

Kunstbomen staan bekend om hun gebruikersgemak. En dat is zo! Het onderhouden van kunstbomen is vele malen eenvoudiger dan levende bomen. Je hoeft de kunstbomen geen water te geven of plantenvoeding. Zelfs snoeien is niet meer nodig! En daglicht is helemaal niet meer nodig. Maar wat dan wel?

Klein onderhoud kunstbomen
De kunstbomen van Insta-green hebben een klein beetje onderhoud nodig. Het onderhoud beperkt zich alleen tot het afstoffen. Dit kan makkelijk met een Swiffer, plumeau of statische doek.

Wat is het beste onderhoud voor mijn kunstboom?
Insta-green levert topkwaliteit kunstbomen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je jarenlang kunt genieten van onze prachtige kunstbomen. Wil je dat jouw kunstboom er jaren perfect blijft uitzien? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Wij informeren jou graag welk onderhoud voor jouw type kunstboom en omgeving het beste is.

Insta-green service onderhoud
Heb je geen tijd of zin om je bezig te houden met het onderhoud? Geen punt! Wij onderhouden met veel plezier jouw kunstbomen. Of het nu gaat om kleine of grote kunstbomen, bij jou thuis of op kantoor. Na de onderhoudsbeurt zien jouw kunstbomen er weer als nieuw uit! Wij komen graag naar jou toe, om een offerte op te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Wat je nooit moet doen met kunstbomen voor binnen!
Zet je kunstboom voor binnen nooit onder de douche of buiten in de regen. De stammen kunnen hierdoor na verloop van tijd gaan verweren of rotten. Wij hebben speciale kunstbomen voor buiten.

Onderhoud kunstbomen

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media