Onderhoud kunstbomen

Kunstbomen staan bekend om hun gebruikersgemak. En dat is zo! Het onderhouden van kunstbomen is vele malen eenvoudiger dan levende bomen. Je hoeft de kunstbomen geen water te geven of plantenvoeding. Zelfs snoeien is niet meer nodig! En daglicht is helemaal niet meer nodig. Maar wat dan wel?

Onderhoud Kunstbomen

Wat is het beste onderhoud voor mijn kunstboom?

Insta-green levert topkwaliteit kunstbomen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je jarenlang kunt genieten van onze prachtige kunstbomen. Wil je dat jouw kunstboom er jaren perfect blijft uitzien? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Wij informeren jou graag welk onderhoud voor jouw type kunstboom en omgeving het beste is.

Insta-green service onderhoud

Heb je geen tijd of zin om je bezig te houden met het onderhoud? Geen punt! Wij onderhouden met veel plezier jouw kunstbomen. Of het nu gaat om kleine of grote kunstbomen, bij jou thuis of op kantoor. Na de onderhoudsbeurt zien jouw kunstbomen er weer als nieuw uit! Wij komen graag naar jou toe, om een offerte op te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Wat je nooit moet doen met kunstbomen voor binnen!

Zet je kunstboom voor binnen nooit onder de douche of buiten in de regen. De stammen kunnen hierdoor na verloop van tijd gaan verweren of rotten. Wij hebben speciale kunstbomen voor buiten.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!