Bloempotten en vazen voor binnen & buiten

Wij van Insta-green hebben een grote collectie aan prachtige potten en vazen voor binnen en buiten. Bij ons kun je terecht voor alle type stijlen, denk aan: moderne, trendy, natuurlijke, kleurrijke of klassieke uitstraling. De potten en vazen zijn in verschillende soorten vormen en maten leverbaar. Ook is er genoeg keuze uit diverse prachtige kleuren. Wil je de pot helemaal afstemmen met je interieur dan denken we graag met je mee en kijken we met elkaar naar een oplossing.

Ruim assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan vazen o.a. glas, keramiek, metaal en kunststof. En verschillende vormen zoals o.a. rond, hoog, laag en tulpenvazen. Tevens maken wij ook bloemstukken op naar wens in verschillende potten en/ of schalen. Denk hierbij ook aan orchideeën, magnolia’s in en schaal voor op tafel of een groter arrangement voor op een zuil. Plantenbakken met uv bestendige kunstplanten en/ of bloemen voor buiten behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Zodat je altijd trots en tevreden bent met je aankoop. Kom gerust eens langs om onder een genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!