FAQ

Zie hieronder onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wij verkopen alleen kunst. Kunstbomen, kunstbloemen, kunsthangplanten, kunstplanten en nog veel meer in kunst, maar geen echte planten.

Ja, dat kan kloppen, want wij maken onze kunstbomen op echte houten stammen. Deze stammen gaan eerst een tijd in de vriezer en worden daarna gemaakt als kunstboom. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bloesemboom, olijfboom, palm boon, bamboe boom of een andere mooie creatie

Ja en Nee, ons mos is geprepareerd, dit is een laagje over echt mos heen, waardoor het mos niet meer leeft, maar nog wel ademt. Het mos neemt de luchtvochtigheid van de ruimte op wat hij nodig heeft en wat hij teveel heeft stoot hij weer af, waardoor het altijd groen blijft.

Sommige planten zijn ook geschikt voor buiten, dit zijn de zogeheten UV bestendige planten. Dit assortiment is wel wat kleiner maar wij denken graag mee om uw tuin of balkon aan te kleden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handgemaakte olijfboom op een echte olijfstam met UV bestendige olijftakken.

De 'footprint' zoals wij dit noemen, ligt vele malen lager dan een echte plant of bloem. Een kunstplant of bloem gaat ook veel langer mee. Echte bloemen en planten worden vaak onder kunstlicht gekweekt wat veel energie kost. Daarnaast wordt er ook veel water verbruikt en blijven de meeste echte planten en bloemen niet lang leven.

Zeker niet, neem je bestaande boeket mee naar ons, wij kunnen van de basis en wat nieuwe takken weer een heel ander boeket maken en de losse andere bloemen neem je de volgende keer gewoon weer mee.

Bloemen die we niet meer kunnen gebruiken doen we hergebruiken tijdens onze workshops of worden als 2e kansje verkocht in onze winkel.

Natuurlijk mag dit, dan stellen we met elkaar een boeket of plant samen. We maken dan direct de plant of het boeket op in uw eigen vaas of pot zodat je naar huis gaat met iets wat je direct kan neerzetten en in je eigen interieur past. Uiteraard is het ook mogelijk bij ons een vaas of pot te kopen, we hebben hiervoor een uitgebreid assortiment.

Wij maken alles op maat en naar de wens van de klant. Heb je iets gezien, schroom niet, kom langs, stuur ons een app of mail en we kijken met elkaar naar de mogelijkheden.

De kunstbloemen van deze tijd zijn niet meer te vergelijken met vroeger. Er zit een laagje overheen dat stof afstoot. Schoonmaken met een plumeau of zwiffer is dus voldoende

Dit horen wij vaker. Helaas vinden onze planten en bloemen dit niet leuk. Er zit namelijk ijzerdraad in onze planten en bloemen en die vinden water niet fijn. Schoonmaken met een plumeua, zwiffer duster of statische doek zonder schoonmaak middel is voldoende.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!