Home » Kunstbomen » Kunst palmbomen

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Een kunstpalmboom voor op kantoor

Met een kunst palmboom binnen op kantoor zorg je voor een tropische en sfeervolle uitstraling. Bij Insta-Green, gevestigd in Dordrecht, bestel je kunstbeplating van hoogwaardige kwaliteit voor een groene uitstraling van jouw interieur. De kunst palmboom die bij ons te koop staat ziet er levensecht uit, waardoor je je snel in een tropische omgeving waant. Daarnaast profiteer je ook van de vele voordelen van een kunstboom, aangezien je absoluut geen groene vingers nodig hebt om deze te verzorgen. De kunst palmboom voor binnen op kantoor blijft altijd mooi, heeft geen verzorging nodig en is bestendig tegen allerlei soorten omgevingen.

Kunst palmbomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Een kunst palmboom voor op kantoor te koop

Bij Insta-Green staat onder meer een elegante en sierlijke kunst palmboom te koop voor bij je binnen op kantoor. Onze tropische kunst palmboom is opgebouwd met een echte palmboomstam. De prachtige, fijne, langwerpige bladeren van de kunstplanten zijn van absolute topkwaliteit, waarmee je het interieur bij je binnen op kantoor meteen een sfeervolle uitstraling geeft. De structuur van de zijden bladeren is perfect nagemaakt tot in het kleinste detail. Dit geeft een fantastische warme aanblik en zorgt direct voor sfeer. Een kunst palmboom mét bijpassende pot staat bij ons te koop om jouw nieuwe, groene aanwinst helemaal af te maken. Bekijk ook ons assortiment om andere prachtige planten voor op kantoor aan de haak te slaan. Ontdek de mogelijkheden en tover jouw interieur nu om tot een heus tropisch paradijs!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw groenoplossing of neem contact met ons op

Wil je graag een kunst palmboom bestellen die te koop staat voor bij je binnen op kantoor? Bekijk dan ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of advies neem je contact met ons op om een afspraak in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)6 139 63 501 of per e-mail via emiel@insta-green.nl. Naast kunst palmbomen verkopen we bovendien ook kunstolijfbomen of kunstbonsaibomen, dus je hebt vele opties om je ruimte binnen een groene uitstraling te geven.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media