Kunst palmbomen

Met een kunst palmboom binnen op kantoor zorg je voor een tropische en sfeervolle uitstraling. Bij Insta-Green kan je kunstbeplating van hoogwaardige kwaliteit bestellen voor een groene uitstraling voor ieder interieur. De kunst palmbomen van Insta-Green zien er levensecht uit, waardoor je je snel in een tropische omgeving waant. Daarnaast profiteer je ook van de vele voordelen van een kunstboom, aangezien je absoluut geen groene vingers nodig hebt om deze te verzorgen. De kunst palmboom voor binnen op kantoor of thuis blijft altijd mooi, heeft geen verzorging nodig en is bestendig tegen allerlei soorten omgevingen.

Een kunst palmboom voor op kantoor te koop

Bij Insta-Green staat onder meer een elegante en sierlijke kunst palmboom te koop voor bij je binnen op kantoor. Onze tropische kunst palmboom is opgebouwd met een echte palmboomstam. De prachtige, fijne, langwerpige bladeren van de kunstplanten zijn van absolute topkwaliteit, waarmee je het interieur bij je binnen op kantoor meteen een sfeervolle uitstraling geeft. De structuur van de zijden bladeren is perfect nagemaakt tot in het kleinste detail. Dit geeft een fantastische warme aanblik en zorgt direct voor sfeer. Een kunst palmboom mét bijpassende pot staat bij ons te koop om jouw nieuwe, groene aanwinst helemaal af te maken. Bekijk ook ons assortiment om andere prachtige planten voor op kantoor aan de haak te slaan. Ontdek de mogelijkheden en tover jouw interieur nu om tot een heus tropisch paradijs!

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!