Kleuren en soorten mos

Natuurlijk levert Insta-green diverse kleuren en soorten mos. Zo kun je jouw mos creatie spannend en uniek maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maak een keuze uit: standaard platte mos, IJslandsmos of bolmos. Durf te spelen met natuurlijke elementen en combineer diverse kleuren en soorten mos met elkaar. Maak ook eens gebruik van takken, schorsen of beplanting. Door het gebruik van verschillende soorten mossen, kleuren en natuurlijke elementen krijg je een spannende en unieke mos creatie bij jou aan de muur. Een prachtig pronkstuk en voor ieder wat wils!

Voor een spannende mossenmix kun je gaan voor:

  • Mosmix Nature voor een natuurlijke uitstaling
  • Mosmix Forest voor een bosachtige uitstaling
  • Mosmix Jungle voor een tropische uitstraling

Vraag naar de mogelijkheden, voor een mos product op maat.

NL Greenlabel

Staat voor duurzame innovaties. Het NL Greenlabel maakt zich hard voor duurzame producten en materialen. Ook brengen zij kennis, producten, leveranciers en professionals op het gebied van duurzame innovaties bij elkaar. Hierdoor ontstaat er een duurzame werkbare platform wat tevens goed meetbaar is. Daarnaast wordt NL Greenlabel bijgestaan door toonaangevende wetenschappers van verschillende universiteiten in Nederland. Wij van Insta-green hebben op diverse producten een NL Greenlabel.

De founders
Lodewijk Hoekstra en Nico Wissing zijn de founders van NL Greenlabel. Lodewijk is een echte groene pionier in hart en nieren. Hij zet zich helemaal in voor promoties in de groensector. Zo kennen wij hem van Eigen Huis & Tuin. Maar ook van Green-Kids wat een superleuk programma is voor kinderen. Nico geeft lezingen in Nederland en in het buitenland. Hij wordt gezien als een visionair integrale duurzame tuinontwikkeling en landschapsontwikkeling. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in duurzaam en innovatief tuinontwerpen en landschapsontwerpen. In zowel advies, aanleg en onderhoud.

NL Greenlabel duurzaamheidspaspoort
Koop je een product met een NL Greenlabel? Dan weet je direct dat je een duurzaam product in handen hebt. Dit maakt het voor iedereen makkelijker om eenvoudig een bewuste en verantwoorde keuze te maken. De labels worden afgegeven door bedrijven en overheden inclusief aangeleverde duurzaamheidsgegevens in combinatie met expert rapport van diverse deskundigen.

Kleuren mos

De keuzen mogelijkheden voor mos zijn enorm bij Insta-green. Wij hebben een breed scala aan kleurtinten. Alle mos kleuren zijn biologisch gekleurd. De gekleurde mossen zijn niet giftig en zijn antistatisch en brandvertragend. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende kleuren die wij gebruiken. Wil je graag een andere tint gebruiken in jouw mos creatie? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.  Wij helpen jou graag verder bij Insta-green.

Antraciet mos
Bordeaux mos
Donkergroen mos
Ice Blue mos
Mango mos
Natural mos
Peach mos
Spring-Groen mos
Yellow-Geel mos
Aquamarine mos
Bruin mos
Erica mos
Kiwi mos
Medium-Groen mos
Oranje mos
Rood mos
Platmos-Donker
Aubergine mos
Classic-Blue mos
Fuchsia mos
Koningsblauw mos
Mintgroen mos
Oudgroen mos
Roze mos
Platmos-Licht
Black mos
Crimson mos
Grijs mos
Lavendel mos
Misty-White mos
Pacific-Green mos
Siena mos
Springgroen-Bolmos

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media