Hangende tuinen

De hangende tuinen van Insta-green zijn de ideale oplossing voor boven je tafel of op kantoor. Ze zijn onderhoudsvrij, verbeteren de akoestiek en zijn sfeer verhogend in de ruimte.

Wij hangen de hangplanten in een frame naar wens en kan zelfs heel leuk met lampen er tussendoor gemaakt worden voor een speels effect. Ideaal voor boven werkplekken, want je hoeft het geen water te geven waardoor alle apparatuur en waardevolle spullen veilig blijven onder onze hangende tuinen.

 

 

Hangende tuin

De voordelen van een hangende tuin bij je thuis of op kantoor:

  • Verbeterd de akoestiek in de ruimte
  • Geeft een leuke groene sfeer
  • Neemt geen ruimte in op de vloer
  • Geen onderhoud
  • Makkelijk te combineren met de verlichting
  • Geen water geven dus veilig toe te passen boven je werkplek

Doordat wij de hangende tuinen zelf maken en samenstellen kunnen wij alles naar wens maken.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!