Kunstplanten onderhoud

Kunstplanten staan bekend om hun gebruikersgemak. En dat is zo! Het onderhouden van kunstplanten is vele malen eenvoudiger dan levende planten. Je hoeft de kunstplanten geen water te geven of plantenvoeding. Zelfs snoeien is niet meer nodig! En daglicht is helemaal niet meer nodig. Maar wat dan wel?

 

Klein onderhoud kunstplanten
De kunstplanten van Insta-green hebben een klein beetje onderhoud nodig. Het onderhoud beperkt zich alleen tot het afstoffen. Dit kan makkelijk met een Swiffer, plumeau of statische doek.

Wat is het beste onderhoud voor mijn kunstboom?
Insta-green levert topkwaliteit kunstplanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat je jarenlang kunt genieten van onze prachtige kunstplanten. Wil je dat jouw kunstplant er jaren perfect blijft uitzien? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Wij informeren jou graag welk onderhoud voor jouw type kunstplant en omgeving het beste is.

Wat je nooit moet doen met kunstplant voor binnen!
Zet je kunstplant voor binnen nooit onder de douche of buiten in de regen. De stammen kunnen hierdoor na verloop van tijd gaan verweren of rotten. Wij hebben speciale kunstplanten voor buiten.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!