Kunst bonsaibomen

Een kunst bonsaiboom van Insta-Green, maakt je interieur uniek. De stammen zijn van echt hout. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling van de kunstbonsai op jouw kantoor. Geen enkele bonsaiboom is hetzelfde. Er is diversiteit in kleuren en vormen. Deze niet van echt te onderscheiden kunst bonsaiboom is van zeer hoge kwaliteit zijde. Het is een echte, subtiele oosterse sfeermaker voor jouw interieur. Zorg voor een inspirerende werkplek en bestel een kunstbonsai voor op jouw kantoor!

Een kunst bonsai boom voor een prachtige uitstraling op jouw kantoor

Wist je dat in het Japans bonsai letterlijk ‘boom in pot’ betekent? Door bomen te kweken in te kleine potten en door taksnoei en wortelsnoei toe te passen, blijven oorspronkelijk grote bomen klein. De takken zijn met behulp van aluminiumdraad of koperdraad begeleid. Hierdoor kunnen de bonsaibomen in de gewenste vorm groeien. Met onze kunst bonsaiboom creëren we hetzelfde effect op jouw kantoor, zodat je ook op kantoor geniet van de unieke uitstraling van deze bijzondere plant. Verder bestel je bij ons bedrijf naast een kunst bonsai boom ook andere kunstbeplanting, zoals:

Kies daarnaast uit ons ruime assortiment potten om jouw plant helemaal af te maken.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!