Home » Moswanden » Moswand

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Moswanden voor op kantoor

Moswanden zijn speciale panelen met mos die je binnen aan de muur op je kantoor hangt. Ze zijn voorzien van duurzaam en kwalitatief mos. Ons mos, dat specifiek geschikt is om binnen aan de muur te hangen, heeft het volgende keurmerk: NL Greenlabel, B-certificaat. Dit staat voor een gezonde en duurzame leefomgeving. Het mos is niet alleen duurzaam, maar staat ook nog eens prachtig aan de muur. Wil je echt iets origineels aan de muur? Dan zijn onze moswanden uitermate geschikt om bij jou binnen op kantoor te bevestigen!

 

Specificaties van de moswanden voor jouw interieur binnen op kantoor

Wil jij ook groen op kantoor? Of wellicht een andere kleur? De moswanden voor binnen op kantoor zijn leverbaar in verschillende stijlen. Ook maken wij schitterende mosschilderijen, moslogo’s en mosletters. Er is keuze uit verschillende soorten mos en kleuren. Ons mos dat je aan de muur bevestigt, is niet giftig. Dit komt omdat het mos op een natuurvriendelijke manier een behandeling ondergaat. Het gebruik van giftige stoffen is daarbij uitgesloten. Naast de moswanden bestel je bij Insta-Green ook levende plantenmuren voor een soortgelijk zuiverend effect binnen op kantoor.

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Akoestische isolatie met onze moswanden voor binnen

De moswanden van Insta-Green, gevestigd in Dordrecht, werken als een akoestisch paneel binnen je kantoor. Dit houdt in dat je alle storende galmen of echo’s weghaalt uit jouw ruimte. Hierdoor creëer je rust en ontspanning. Alleen maar door één van onze unieke wanden binnen te plaatsen aan jouw muur, makkelijk toch? Een mooiere en natuurlijke oplossing is er niet!

Voor de kenners: ons mos dat je binnen aan de muur hangt, heeft een subliem gemeten 0.8 Sabin bij 4000 Herz (gemeten absorptie coëfficiënt αw 0,45 (H)).

Water absorberend, stofafstotend én brandwerend

Als je een moswand op jouw kantoor hebt hangen, zorgt deze ervoor dat de lucht niet te vochtig is. Als de luchtvochtigheid binnen boven de 35% is, dan is het mos aan de muur zacht en sponsachtig van structuur. Daalt de luchtvochtigheid, dan is het mos wat harder. Mocht de luchtvochtigheid weer boven de 35% uitkomen, dan wordt het mos weer zachter. De moswanden voor binnen op kantoor zijn ook antistatisch. Hierdoor kan het stof zich niet hechten aan het mos dat je binnen aan de muur bevestigt. Tevens kan het mos binnen je interieur aan de muur niet ontbranden. Dit is uitvoerig getest. Het ecoboard dat wij gebruiken, is extreem brandvertragend. Daarmee valt het in Euro Brandklasse NEN 13501-1 B, de klasse ‘Heel moeilijk brandbaar’.

Ecoboard: milieuvriendelijk

Het ecoboard is het groene alternatief voor MDF, OSB, spaanplaat, multiplex, et cetera. Het ecoboard is een hoogwaardig plaatmateriaal gemaakt van biomassa en daarom 100% cradle-to-cradle. Een bijkomend voordeel is dat het nauwelijks water opneemt en dat het een negatieve CO² carbon footprint van 0.618 Kg CO²/Kg heeft. Dit betekent dat het ecoboard CO² opslaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een echte blikvanger op kantoor

Wil je ook moswanden voor binnen op je kantoor bestellen? Of heb je interesse in ons assortiment kunstbomen, zoals kunstolijfbomen, om jouw interieur een groene uitstraling te geven? Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor mos binnen aan de muur of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 139 63 501 of per e-mail via emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media