Moswand

Moswanden zijn speciale panelen met kwalitatief hoogwaardig mos die je binnenshuis aan de muur kunt hangen, zowel in huis als op kantoor. Deze panelen zijn vervaardigd met duurzaam en kwalitatief mos. Ons speciaal geselecteerde mos, dat geschikt is om binnen aan de muur te plaatsen, is gecertificeerd met het NL Greenlabel B-certificaat. Dit  staat garant voor een gezonde en duurzame leefomgeving. Niet alleen is ons mos duurzaam, maar het zorgt ook voor een prachtige decoratie aan de muur. Als je op zoek bent naar een echt uniek kunstwerk voor aan de muur, dan zijn onze moswanden uitermate geschikt om binnen op kantoor of in uw woning te bevestigen!

Moswanden voor op kantoor

Verlang je ook naar wat groen op kantoor? Of misschien heb je liever een andere kleur? Onze moswanden zijn beschikbaar in diverse stijlen. Daarnaast creëren wij prachtige mosschilderijen, moslogo’s en mosletters, waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten mos en kleuren. Het mos dat wij aan de muur bevestigen is volledig niet-giftig, Dit komt omdat het mos op een natuurvriendelijke manier een behandeling ondergaat. Het gebruik van giftige stoffen is daarbij uitgesloten.

Naast de moswanden biedt Insta-Green ook levende plantenmuren aan, die een vergelijkbaar zuiverend effect hebben, ideaal voor een groenere sfeer binnen op kantoor.

Akoestische isolatie met onze moswanden voor binnen

Met onze moswanden voor binnen bieden we akoestische isolatie aan. De moswanden van Insta-Green fungeren als akoestische panelen voor jouw kantoor. Dit betekent dat ze alle hinderlijke galm en echo in je ruimte verminderen. Hierdoor wordt er een sfeer van rust en ontspanning gecreëerd. Dit alles kan worden bereikt door simpelweg één van onze unieke wanden aan je muur binnen te plaatsen, een zeer eenvoudige oplossing! Een natuurlijke en esthetische oplossing is er simpelweg niet!

Voor de experts: het mos dat we binnen aan de muur bevestigen, heeft een indrukwekkende absorptiecoëfficiënt van 0,45 (H) en een sublieme 0,8 Sabin bij 4000 Hertz.

Water absorberend, stofafstotend én brandwerend

Als je een moswand in je kantoor hebt hangen, draagt deze bij aan het handhaven van een geschikte luchtvochtigheid. Wanneer de luchtvochtigheid binnenshuis boven de 35% ligt, heeft het mos aan de muur een zachte en sponsachtige structuur. Als de luchtvochtigheid daalt, wordt het mos harder. Wanneer de luchtvochtigheid opnieuw boven de 35% komt, wordt het mos weer zachter. Bovendien zijn onze moswanden voor binnen op kantoor antistatisch, wat betekent dat stof zich niet aan het mos kan hechten.

Ecoboard

Bovendien is het mos binnen je interieur aan de muur niet brandbaar. Dit is grondig getest. Het ecoboard dat we gebruiken, heeft een zeer hoge brandvertraging en valt onder de Euro Brandklasse NEN 13501-1 B, wat staat voor ‘Heel moeilijk brandbaar’. Het ecoboard is het groene alternatief voor MDF, OSB, spaanplaat, multiplex, et cetera. Het ecoboard is een hoogwaardig plaatmateriaal gemaakt van biomassa en daarom 100% cradle-to-cradle. Een bijkomend voordeel is dat het nauwelijks water opneemt en dat het een negatieve CO² carbon footprint van 0.618 Kg CO²/Kg heeft. Dit betekent dat het ecoboard CO² opslaat.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!