Pot/ plant combinaties

Wij van Insta-green hebben een grote collectie aan prachtige potten en vazen. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment aan kunstplanten die wij kunnen combineren met een pot of vaas naar keuze. De potten en vazen zijn in verschillende soorten vormen en maten leverbaar. Ook is er genoeg keuze uit diverse prachtige kleuren. Wil je de pot helemaal afstemmen met je interieur dan denken we graag met je mee en kijken we met elkaar naar een oplossing.

Het opmaken van potten

De plantenbakken of potten maken wij op met diverse kunstplanten van groot tot klein. De kleinere kunstplanten steken wij in oase speciaal voor kunstplanten en toppen we af met mos. De grotere potten maken wij op met kunstplanten gecombineerd met kleinere planten of alleen een grote kunstplant en toppen wij af met boomschors of desgewenst met wat anders. Er zijn dus meerdere combinaties mogelijk, van strelitzia’s, monstera’s, alocasia’s of een leuke varenmix. Bel, mail of kom bij ons langs voor het bespreken van de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen pot of vaas mee te nemen.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!