23 december 2023

Bruiloft Emiel en Esther

Op 23-12-2023 zijn Emiel en Esther getrouwd.

De gehele week hebben we de Willemshoeve aangekleed tot waar kerst sprookje. Heel veel lampjes, kerstbomen, guirlandes en kerstversiering hebben we aangebracht om het een echte kerstsfeer te geven.

De grote dag

Zaterdag 23 December was het dan zover. De winkel was die dag nog open en hebben we leuke klanten mogen helpen en van sommige klanten nog leuke attenties mogen ontvangen voor ons huwelijk.

Na het omkleden, de ontmoeting, de fotoreportage en het diner was het dan om 20:00 uur zover. Wij kwamen binnen met de kinderen, op een speciaal uitgezocht nummer van Emiel, voor de ceremonie. Er werden mooie woorden uitgesproken en ringen uitgewisseld. Na het officiële moment was er een leuk feestje met elkaar met een DJ/zanger en hebben we met elkaar de liefde gevierd.

Een dag om nooit meer te vergeten en mooi op terug te kijken met elkaar.

Insta-green Google reviews

Hilde Rewijk
Hilde Rewijk
2023-10-28
Vanmorgen een gezellige en leerzaam workshop gehad. Rustige uitleg onder het werken aan onze herfststuk Op een prettige manier werden tips en aanwijzingen gegeven. Met in de pauze een heerlijke koek bij de koffie.😉 Eind van de ochtend gingen we allemaal blij en tevreden naar huis met een prachtig herfststuk. Kijk al uit naar december waar we een kerststuk gaan maken. Bedankt voor inzicht en geduld, en dat je plezier in je werk heb bleek vanmorgen maar weer. Helaas geen goede foto maar geloof me het is prachtig stuk
Mieke Hekker
Mieke Hekker
2023-10-28
Vanochtend een herfstworkshop gehad. Was goed geregeld en super gezellig. Voor herhaling vatbaar. Ook aardige en lieve mensen
Wieke Comello
Wieke Comello
2023-08-09
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wij hebben een mosschilderij gekocht en deze staat prachtig in onze woonkamer. Wij krijgen geregeld complimenten en wij zijn er zelf ook nog altijd heel erg blij mee. Ik kan Instagreen iedereen aanraden.
Dorith Zilver
Dorith Zilver
2023-08-09
Super fijn geholpen en erg blij met onze aankoop!