Planten op verzorgingssysteem

Bij Insta-green hebben wij ook de mogelijkheid om jouw planten te verzorgen doormiddel van Seramis. Dit is een planten verzorgingssysteem. Hiermee kun je gemakkelijk de planten voorzien van water. Het is de ideale manier van watergeven bij jou in de organisatie. Natuurlijk kun je ons planten verzorgingssysteem ook voor in huis gebruiken. Wanneer je liever niet te veel bezig bent met planten water geven. Ons plantensysteem is heel gemakkelijk in gebruik. Het is een echte aanrader!

Wat is Seramis?
Seramis is een hoogwaardig kleisoort uit het Duitse Westerwald. De kleikorrels zijn speciaal door de grote van hun poriën. Hiermee kunnen ze een groot volume water absorberen. Het voordeel hiervan is dat je nog maar 1x per maand de planten water hoeft te geven. De plant bepaalt zelf wanneer hij wil drinken.

Watermeter
Het is belangrijk om de watermeter goed in de kluit van de plant te steken. Hierdoor kun je goed in de gaten houden of de plant water nodig heeft. Steek je de watermeter in het Seramis dan geeft dit een verkeerde indicatie. Omdat Seramis meer vocht vasthoudt dan de aarde van de kluit.

Wanneer water geven?
Je geeft de plant water als de indicator rood is. Heeft de plant voldoende water? Dan is de indicator blauw gekleurd. Naar mate de plant droger wordt verkleurd de indicator naar een rode kleur. Tijd voor een lekker gietertje met water. Jouw plant is je eeuwig dankbaar.

Meer informatie
Wil je graag meer informatie over ons Seramis planten verzorgingsstyeem? Neem dan even contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag                        van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 19508632

© Insta-Green

Volg ons op social media