Ontwerp en aanleg van balkon, tuin of dak

Een prachtige groene tuin, dakterras of balkon daar gaat ieder groen hart sneller van kloppen. Wij van Insta-green adviseren jou graag hoe je de sfeer van het interieur door kan trekken naar buiten voor jouw organisatie of woning. Maak nu van binnen en buiten 1 mooi geheel en kom heerlijk tot rust met een prachtig ontwerp van Insta-green.

Hovenier

Samen met onze hovenier maken wij graag een prachtig ontwerp op maat. Naast het aanleggen van tuinen, dakterrassen of balkons. Verzorgen wij ook voor groene daken met name Sedumdaken. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor advies over verschillende soorten planten.

Groene daken

Vandaag  de dag zijn groene daken helemaal hip! Vooral de Sedumdaken zijn echt een musthave. Sedum is een andere naam voor vetplantjes. Het is niet alleen mooi en goed voor onze gezondheid. Maar ook verhoogt een Sedumdak de levensduur van de dakbedekking 2 tot wel 3 keer langer. De temperatuurverschillen van het dak verkleinen, in de zomer heeft het een koelende werking. Ook zijn groene daken geluiddempend, dit kan zeer ideaal zijn wanneer je slaapkamer direct onder het dak is. Je slaapt gegarandeerd een stuk rustiger. En je dak heeft een prachtig en unieke uitstraling. Wie wil dat nu niet?

Naast Sedumdaken zijn er ook nog andere type groene daken mogelijk:

  • Kruidendaken
  • Bloementapijt
  • Grassen en turfdaken
  • Heidedaken
  • Duindaken
  • Daktuinen
  • Tuindaken

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op. Wij informeren jou graag over de mogelijkheden. Wij geven altijd eerlijk advies op maat. Voor unieke ontwerpen ben je bij ons op het juiste adres.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media