Kunstbloemen en arrangementen

Insta-green levert de prachtigste kunstbloemen en arrangementen voor particulieren en organisaties. Schitterende kunstboeketten met bijpassende vazen. Maar ook exclusieve kunstbloemstukken in sfeervolle potten. Of wat te denken van een prachtig stuk hout opgemaakt met hoogwaardige kunst orchideeën of met andere mooie bloemen. Een echte must have voor ieder interieur.

Mogelijkheden
Creativiteit en vakkundigheid spelen een belangrijke rol binnen de categorie kunstbloemen. Wij maken bloemenstukken en arrangementen op maat. Groot of klein, uitbundig of subtiel. Kleurrijk of juist rustig en ingetogen. Het maakt niet uit alles is mogelijk. Wij zorgen voor de wowfactor. En maken de perfecte creatie precies naar jouw wens.

Thema’s
Voor de leukste thema’s moet je bij Insta-green zijn! Voor jou maken wij graag op aanvraag de gaafste creaties. Onze kunstbloemen en arrangementen zijn een echte eyecatcher. Wij maken bijvoorbeeld te gekke kerstbloemstukken met de leukste decoraties indien gewenst.
Voorbeelden arrangementen:
• Kerst
• Oud & Nieuw
• Valentijn
• Pasen
• Halloween
• Sinterklaas

Hoog kwaliteit zijde
Vandaag aan de dag zijn de kunstbloemen niet meer gemaakt van ‘gewone’ zijde. Denk aan de kunstbloemen zoals je die vroeger zag. Wij spreken wel over zijde maar eigenlijk doen wij daar onszelf te kort mee. De kunstbloemen, kunstplanten en kunstbomen zijn allemaal gemaakt van luxestoffen waarbij de echtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze stoffen zorgen ervoor dat de kleuren en het stof zelf jarenlang prachtig blijft. Wij gebruiken dus alleen topkwaliteit zijde voor onze kunstbloemen, kunstplanten, kunstbomen.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag                        van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 19508632

© Insta-Green

Volg ons op social media