Home » Planten voor kantoor kopen

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Planten voor op kantoor kopen

Als jij op zoek bent naar de perfecte planten die jij voor jouw kantoor kunt kopen, zit je bij Insta-Green goed. Wij hebben een ruim aanbod met zowel levende als kunstplanten die een echte toevoeging zijn aan iedere kantoorpand. Naast dat planten op kantoor erg sfeervol zijn, kun je deze ook kopen voor het verbeteren van de gemoedsstemming van jou en jouw collega’s. Geniet van de vele voordelen en fleur je kantoor op met wat meer groen.

Kunst bonsai bomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

De mooiste planten voor jouw kantoor kun je hier kopen

Van kunstbomen voor binnen tot levende moswanden,:bij Insta-Green hebben wij voor elk kantoor wel passende planten op voorraad. Wanneer je ervoor kiest om levende planten voor jouw kantoor te kopen, dan is een plantenwand  een echte aanrader. Dit is simpelweg een verticale plantenbak die je op een muur plaatst. Niet alleen zorgt zo’n groene wand voor een schonere lucht, maar het zorgt ook voor een betere akoestiek op jouw kantoor. De planten nemen namelijk een groot oppervlak van de muur in beslag  en dempen geluidsgolven van een ruimte. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga met ons in gesprek en informeer naar de mogelijkheden.

Bestel direct

Bekijk ons ruime aanbod met zowel levende als kunstplanten en kies jouw favorieten uit om op jouw kantoor te plaatsen. Vraag eenvoudig een offerte op maat aan door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar +31 (0)6 139 63 501 of stuur een e-mail naar emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag                        van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 19508632

© Insta-Green

Volg ons op social media