Home » Kunstbomen » Kunst bonsai bomen

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Kunstbonsaiboom

Een kunstbonsaiboom van Insta-Green, gevestigd in Dordrecht, maakt je interieur uniek. De stammen zijn van echt hout. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling van de kunstbonsai op jouw kantoor. Geen enkele bonsaiboom is hetzelfde. Er is diversiteit in kleuren en vormen. Deze niet van echt te onderscheiden kunstbonsaiboom is van zeer hoge kwaliteit zijde. Het is een echte, subtiele oosterse sfeermaker voor jouw interieur. Zorg voor een inspirerende werkplek en bestel een kunstbonsai voor op jouw kantoor!

Kunst bonsai bomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Een kunstbonsaiboom voor een prachtige uitstraling op jouw kantoor

Wist je dat in het Japans bonsai letterlijk ‘boom in pot’ betekent? Door bomen te kweken in te kleine potten en door taksnoei en wortelsnoei toe te passen, blijven oorspronkelijk grote bomen klein. De takken zijn met behulp van aluminiumdraad of koperdraad begeleid. Hierdoor kunnen de bonsaibomen in de gewenste vorm groeien. Met onze kunstbonsaiboom creëren we hetzelfde effect op jouw kantoor, zodat je ook op kantoor geniet van de unieke uitstraling van deze bijzondere plant. Verder bestel je bij ons bedrijf naast een kunstbonsaiboom ook andere kunstbeplanting, zoals:

Kies daarnaast uit ons ruime assortiment potten om jouw plant helemaal af te maken.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden van ons bedrijf

Voor het bestellen van jouw kunstbonsaiboom of andere kunstplant voor op kantoor vraag je vrijblijvend een offerte aan of maak je een afspraak. Wij helpen je graag jouw groenoplossing te realiseren. Voor meer informatie neem je contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 139 63 501 of per e-mail via emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media