Home » Kantoor akoestiek

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Op kantoor een betere akoestiek

De bijzondere beplanting voor op kantoor van Insta-Green verbetert de akoestiek van een ruimte aanzienlijk. Als jouw kantoorpand bestaat uit grote, galmende ruimtes met veel rumoer, dan kan dit voor concentratie- en productiviteitsproblemen zorgen. Door het online kopen van een verticale wandplantenbak voor jouw kantoor, zorg je voor een prettigere akoestiek: harde geluiden worden dan geabsorbeerd en rumoer wordt aanzienlijk verminderd.

Kunst bonsai bomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Verbeter de akoestiek op jouw kantoor door online plantwanden te kopen

Als het galmt en echoot in jouw kantoorpand zijn er een aantal manieren om dit tegen te gaan. De bekendste oplossingen zijn akoestische schuimmatten. Je wilt echter geen saaie, grijze schuimblokken aan de muur hangen? Insta-Green heeft een fleurig alternatief mét hetzelfde effect. Bij ons kun je namelijk eenvoudig online plantwanden kopen die de akoestiek op jouw kantoor verbeteren. Dat niet alleen: ze zorgen ook nog eens voor een vrolijke en representatieve uitstraling en het verbetert de gemoedstemming van medewerkers. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat meer groen op kantoor lichamelijke stress vermindert en over het algemeen een geluksgevoel opwekt. Waar wacht je nog op? Profiteer van de vele voordelen van onze planten, zoals een verbeterde akoestiek op kantoor en informeer naar het online kopen van bijvoorbeeld onze moswanden.

Haal een stukje natuur bij jouw kantoor naar binnen

Willen jij en jouw collega’s ook profiteren van de vele voordelen die het online kopen van onze planten met zich meebrengen, zoals een verbeterde akoestiek op kantoor? Neem dan snel contact op met een van onze enthousiaste medewerkers en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ons telefonisch door te bellen naar +31 (0)6 139 63 501 of stuur een e-mail naar emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media