INSTA-GREEN ACADEMY TEAM

Elsbeth Biezepol

Hoi! Mijn naam is Elsbeth Biezepol

Vanuit mijn passie voor bloemen en het overdragen van kennis kwam het idee opborrelen om een Academy op te richten.

Na veel jaar ervaring te hebben opgedaan als freelance bloemiste, in zowel Nederland als het buitenland, ontstond er een wens om meer mensen met dit prachtige vak kennis te laten maken. Vanuit die drive ben ik samen met Emiel van Insta-Green gaan nadenken over het opstarten van een creatief platform waar kunst, plezier en kwaliteit (in de zin van gedegen vakkennis) centraal staat. Zo is de Insta-Green Academy geboren. Met dit platform willen we jou, en vele anderen, laten kennis maken met het brede scala van vormgeven met natuurlijke materialen.

 

Berry Hartkamp

Mijn naam is Berry Hartkamp. Ik ben 41 jaar en woon in Zwijndrecht.

Ik ben 18 jaar getrouwd en heb 2 kinderen.

Sinds een tijdje ben ik werkzaam bij All In Balance. Ik geef de theaterlessen en houd me bezig met de kleding en vormgeving en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik heb de opleiding modevakschool gedaan en heb hier diverse diploma’s behaald.

Patroontekenen, kleding maken en ontwerpen, enz, is waar mijn passie ligt.
Maar ook sierraden maken, handlettering, muurschilderingen maken vind ik geweldig om te doen.

Als het maar creatief is. Ik vind het erg leuk om mijn creativiteit te delen met andere creatievelingen. 

 

Dymphna Sturrus

Mijn naam is Dymphna Sturrus.

Hoe leuk is het om van je hobby’s je werk te maken. Ik kan je vertellen héél erg leuk.

Ik ben een duizendpoot op het gebied van creativiteit, kunst en cultuur. Vanuit mijn eigen bedrijf All in Balance ben ik werkzaam als zzp-er binnen verschillende organisaties. Door middel van diverse opleidingen en cursussen binnen de kunstensector maar op het didactische vlak ben ik erg veelzijdig.
Zo geef ik cursussen en workshops aan zowel kinderen als volwassenen op het gebied van theater, dans, muziek, maar ook beeldend vlak.

Het lesgeven aan kinderen en volwassenen vind ik erg leuk en is echt een passie. Kunst en cultuur is een middel om anders naar dingen te kunnen kijken, je fantasie te prikkelen en te komen tot dingen die je van jezelf niet zou verwachten. Het is voor mij een uitdaging om leerlingen uit te dagen tot iets waar ze zelf versteld van staan en trots zijn op zichzelf met wat ze bereikt hebben.

Ik ben docent, maar mijn voorkeur gaat uit naar zelfsturend lesgeven, door het zelf te ondervinden leer je het meest. Ook bied ik vanuit All in Balance entertainment waar mensen nog lang positief over napraten. Ik neem voor u zorg uit handen door samen met u professioneel en vraaggericht te kijken naar wat voor entertainment het beste bij uw aanvraag, doelgroep en locatie past.

Wij aanbieden entertainment voor zowel kinderen als volwassenen. Van kinderfeestjes tot evenementen.

De kernwoorden die voor mij belangrijk zijn en graag wil uitdragen in  mijn werk: PROFESSIONEEL – VRAAGGERICHT – KLANTGERICHT –  MEERWAARDE – PLEZIER – PASSIE – ENTHOUSIASME – BETROUWBAAR  – ONDERSTEUNEND – CREËREN VAN MOGELIJKHEDEN.

Emiel Spong

Hoi! Mijn naam is Emiel Spong.

Ik ben 38 jaar en woon in Dordrecht.

Na jaren lang mijn ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven die zich bezig hielden met kunstplanten en interieur beplanting heb ik nu 5 jaar mijn eigen bedrijf Insta-Green in Dordrecht. Wij maken de mooiste kunstplanten en bomen voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren, daarnaast maken we ook mooie groenwanden. Als een klant groene wensen heeft proberen we hier een mooi plan voor te ontwikkelen en uit te voeren.

Wij zijn dit jaar gestart met de Insta-Green Academy , we willen graag kennis delen en mensen weer creatief bezig laten zijn. Door het drukke leven vergeten we vaak hoe creatief we kunnen zijn en wij willen dit weer activeren. Samen met onze partners gaan we er een mooi creatief platform van maken.
 

 

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag                        van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 19508632

© Insta-Green

Volg ons op social media