Insta-Green Academy Partners

All in Balance (gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht) is een totaalconcept wat onderverdeeld is in: ENTERTAINMENT, EDUCATIEF, CREATIONS, BODY & MIND voor zowel kinderen als volwassenen.

Van individuele opdrachten / behandelingen, workshops en cursussen, kinderfeestjes tot evenementen.

All in Balance heeft een ruim aanbod maar werkt ook zeker vraag gericht.

PROFESSIONEEL – VRAAGGERICHT – KLANTGERICHT – MEERWAARDE – PLEZIER – PASSIE – ENTHOUSIASME – BETROUWBAAR – ONDERSTEUNEND – CREËREN VAN MOGELIJKHEDEN

Zijn onze kernwoorden waar vanuit wij werken en wat wij terug krijgen van klanten. Dit zijn ook zeker de punten waarin de samenwerking met de insta-green academie is ontstaan. Maar ook zeker de liefde voor “groen”.

All in Balance werkt tijdens de massages puur met natuurlijke producten zonder toevoegingen die niet in de natuur thuis horen. De ballonnen die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbare latex ballonnen, gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Een feestje wat goed is voor de milieu . De workshops en cursussen die wij zullen gaan geven binnen de insta-green academie hebben een link met de natuur, denk bijvoorbeeld aan:
– Maak je eigen natuurlijke cosmetica
– Natuurlijke sieraden
– Hennadesign
– Bewegen in de natuur (yoga, mindfullness)
– Kinderactiviteiten in de natuur
– Entertainment (kindervoorstellingen, ballonvouwen, schminken, hennadesign)

Voor meer informatie over All in Balance: www.all-in-balance .nl
Vergeet ons niet te volgen op social media voor de laatste nieuwtjes.

https://www.facebook.com/Allinbalance/

https://www.instagram.com/all.in.balance/

 

Hoi! Mijn naam is Elsbeth Biezepol. Vanuit mijn passie voor bloemen en het overdragen van kennis kwam het idee opborrelen om een Academy op te richten.

Na veel jaar ervaring te hebben opgedaan als freelance bloemiste, in zowel Nederland als het buitenland, ontstond er een wens om meer mensen met dit prachtige vak kennis te laten maken. Vanuit die drive ben ik samen met Emiel van Insta-Green gaan nadenken over het opstarten van een creatief platform waar kunst, plezier en kwaliteit (in de zin van gedegen vakkennis) centraal staat.

Zo is de Insta-Green Academy geboren. Met dit platform willen we jou, en vele anderen, laten kennis maken met het brede scala van vormgeven met natuurlijke materialen.
Naast mijn werkzaamheden bij de Academy, ben ik even actief als freelance bloemiste voor diverse opdrachtgevers. Zo werk ik veel in de evenementenbranche en decoreer ik vele bruiloften, feestjes of zakelijke aangelegenheden.

Ook ben ik werkzaam op drukke momenten of bij uitval van personeel in bloemenwinkels en tuincentra. Met deze afwisseling houd ik mijzelf fris, leer ik iedere dag iets bij en ben ik altijd op de hoogte van de huidige trends.

Ben jij ook gefascineerd door bloemen en wil je professioneel leren schikken? Kom dan een workshop volgen, of meld je aan voor een langere cursus. 

 

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag                        van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 19508632

© Insta-Green

Volg ons op social media