Home » Groen op kantoor

Gecertificeerd mosmerk

Insta-Green Academy

Luchtzuiverende planten

Ga voor meer groen op jouw kantoor

Als je op zoek bent naar manieren om jouw medewerkers een fijnere werkomgeving te geven, dan is meer groen voor op kantoor kopen de oplossing. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat meer groen op kantoor stress vermindert en  een fijne sfeer creëert, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Als jij een manier zoekt voor het scheppen van een aangename stemming op jouw kantoor, dan is meer groen kopen het antwoord!

Kunst bonsai bomen

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?

Offerte aanvragen

Haal de natuur binnen met meer groen op jouw kantoor

Bij Insta-Green kun je allerlei verschillende soorten groen kopen uit een zeer uitgebreid assortiment voor op kantoor. Zo vind je bij ons een breed aanbod met diverse kunstplanten, zoals een kunstbonsaiboom of zelfs een kunst palmboom. Je kunt echter ook bij ons terecht als je op zoek bent naar levendige planten. Zo kun je bij ons ook prachtige wandplanten kopen die jouw kantoor een frisse, groene uitstraling geven. Dit zijn simpelweg verticale plantenbakken die aan de muur worden gehangen en makkelijk te onderhouden zijn. Bekijk snel ons assortiment om dé perfecte planten te kopen voor jouw kantoor en maak indruk op de medewerkers en bezoek op jouw kantoor.

Vraag snel een offerte aan

Indien je interesse hebt in het kopen van een van onze producten, is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Vul eenvoudig ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken. Indien mogelijk komen wij zelfs langs op kantoor om jouw wensen persoonlijk te bespreken en eventueel alvast metingen uit te voeren. Voor dringende vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken via +31 (0)6 139 63 501 of per e-mail via emiel@insta-green.nl.

Insta-Green Dordrecht

Oudendijk 28A
3318 AH Dordrecht

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 t/m 15.00 uur   Zaterdag van 10:00-15:00 uur          ( in de oneven weken )

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Insta-Green Voorhout
vanaf 4 maart

Herenstraat 37
2215 KB Voorhout

Openingstijden: 

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur   
Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

Tel.: +31 (0)6 139 63 501

© Insta-Green

Volg ons op social media